Seara de Caritate Antidrog pentru familia Smocvin

Centrul Internațional AntiDrog, în colabirare cu Centrul de Tineret iYoung au organizat ieri, 22 decembrie, o extraordinară seară de caritate, în cadrul căreia s-au reunit suflete darnice cu un singur scop: Aducera Magiei Crăciunului și-n casa familiei Smocvin.

Reamintim că doamna Smocvin, are 4 copii și este însărcinată cu al cincilea. Nevoita fiind să divorțeze de soț, se străduie din răsputeri să puna pe picioare acești copii, care la o vârstă prea fragedă suportă grija zilei de mâine.

Pentru ei, perioada sărbătorilor de iarnă, nu este nimic altceva decât durere și speranță oarbă, speranță pentru un NOU an mai bun, în care nu se vor mai gândi ce să pună pe masă, în care nu vor mai fi nevoiți să lucreze dublu și triplu pentru o bucățică de pâine, pentru a nu îngheța în casa jerpelită-n timp și, nu în ultimul rând, pentru a nu-ți pierde credința în propriile forțe.

Din păcate, în Moldova, există zeci de familii social-vulnerabile, care demult au uitat de Moș Crăciun, care nu-și doresc nimic mai mult decât să știe că este Cineva care se gândește la ei.

Noi ne-am gândit! Pentru noi, ei au contat!

Această seară de caritate a fost cea care a conferit speranța că Moș Crăciun există!

Împreună, putem face o lume mai bună!