Centrul Intenrațional Antidrog partenerul evenimentului Balul Bobocilor!

Joi 02.11.2017, joi, Centrul Internațional Antidrog a fost partenerul evenimentului petrcut în incinta Colegiului de Ecologie. Balul Bobocilor,  care a deschis seria evenimentelor de miss și mister pentru sezonul acesta.

O sărbătoare deosebită pentru elevii și profesorii de la Colegiu, întrucăt boboceii au pregptit scenete foarte interesante, în cadrul evenimentului participanții au arărat intenția de a duce un mod de viață sănătos. Mulți copii talentați au urcat joi pe scena „Colegiului de Ecologie”, boboci care se pricep la diverse lucruri, majoritatea dezvoltând o pasiune pentru activitățile respective. Tema din acest  an a fost Bobocii la Hollywood, ipostaza care a provocat pe participanţi să dovedească faptul că pot fi adevarate staruri de cinema, cel puţin pentru seara concursului. Locul unu a fost cîştigat de grupa ,,Ecologie şi protecţia mediului,, sub conducerea dirigintei Banari Ala . Cîştigătorii au primit diplome iar premiul mare a fost o călătorie în Braşov care a fost oferită de Centrul Internațional Antidrog.

Echipa Centrului Internațional Antidrog, promovează modul sănătos de viață și susține tinerii care practică activități extracuriculare, intrucît acestea sunt cele mai bune alternative la consumul de droguri.

Autor: PALINA DODON