Centrul internaţional intensifică lupta antidrog împreună cu Taekwon-Do ITF.

În data de 18 Februarie, 2017, la Chișinău, s-a desfășurat Campionatul Deschis la Taekwon-Do ITF cu genericul „STOP DROGURILOR”

Centrul Internaţional susţine sportivii, susţine şi promovează modul sănătos de viaţă anume din acest motiv Centrul Internaţional Antidrog optează pentru un dialoc cît mai larg cu întreaga societate civilă prin care am putea să informăm o parte cît mai mare de tineri despre riscurile consumului de droguri.

Sergiu Bulat Vice Preşedintele Centrului Internaţional Antidrog prezent la eveniment a declarat că, necesitatea unui mod de viaţă pentru tineri trebuie să fie o preocupare serioasă a instituţiilor de stat, dar şi a fiecărui dintre noi. Trebuie să conştientizăm că, tinerii informaţi, tinerii care practică sportul, sunt cei care sunt aproape imposibil să fie atraşi în pericolul consumului de droguri.

Centrul International Antidrog va susţine şi în continuare tinerii care practică sport, astfel îndemnăm cît mai mulţi tineri de a începe practicarea sportului întrucît la următoarea competiţie care va avea loc în data de 1 Aprilie, 2017 în Ialoveni să ne vedem întrun număr cît mai mare.