De craciun sa fim mai buni!

 In ajunul craciunului pe stil nou, Centrul Internațional AntiDrog si Asociatia iYoung au adunat prietenii la un eveniment cu scop caritabil. Oaspetii au fost colindati de Stela Botez si Gabriel Nebunu, au socializat, au facut poze, ce sa le aduca aminte de o seara cu adevarat magica. Au degustat citeva tipuri de vin recomandate de somelier-ul vinariei Cricova. Nu au lipsit urarile de bine si sanatate, de iubire si daruire pentru noul an ce vine dar si pentru o familie frumoasa cu o poveste trista.

Istoria acestei familii bate filmul. Anastasia si Ion sunt parintii a patru baeti cu virsta cuprinsa intre 6-14 ani. Problemele financiare au dus la despartirea repetata a celor doi insa de fiecare data ea reunit dragostea pentru copii. Povestea familiei lor e una trista, deoarece prea multe griji si sarcini mari stau in fata lor. Plus la toate, niste circumstante de ordin juridic nerezolvate la timp au facut asa, ca familia sa ramina fara casa pe care teoretic ar fi putut s-o mosteneasca de la parintii Anastasiei.

Stau cu chirie pentru a zecea oara, insa nu se stie pentru cit timp. Din cauza unor probleme de sanatate ale lui Ion, Anastasia ramine a fi singura care intretine dintr-un salariu de 1200 lei intreaga familie.

Toti invitatii au ramas emotionati in urma acestui caz si au contrebuit cu ce au putut pentru a da o mina de ajutor si celor mai tristi ca ei.In urma acestui eveniment au fost colectate haine, produse alimentare jucarii si bani pentru a procura lemne ca sa le incalzeasca casa pe care o inchiriaza. Cei care sunt interesati pentru a ajuta aceasta familie pot contacta organizatorii evenimentului.