Campania “Sportul contra droguri”

La 12 – 13 mai 2012, Centrul Internaţional Antidrog, în parteneriat cu Federaţia Naţională de Biliard a Moldovei, a organizat turul IV al Campionatului Moldovei de Biliard  “POOL-9”, desfăşurat în clubul de biliard “Billiard Hall” din Chişinău, la care au participat 32 de concurenţi din întreaga ţară.

Experienţa ne determină să afirmăm că exerciţiile fizice pot înlocui unele medicamente, dar nici un medicament din lume nu poate înlocui exerciţiul fizic. Exerciţiile fizice ne oferă multe avantaje, atunci când se practică în mod organizat, conducând la performanţe sportive, dar şi la formarea şi întărirea relaţiilor de prietenie. Ele reprezintă câteva dintre beneficiile practicării sportului în masă, care ne determină să susţinem această alternativă la consumul de stupefiante, abandonul şcolar, lupta împotriva consumului de alcool, tutun, substanţe psihotrope şi psihoactive.

Biliardul, ca alternativă la consumul de tutun, alcool, substanţe psihotrope şi psihoactive este o campanie desfăşurată de Centrul Internaţional Antidrog în parteneriat cu Federaţia Naţională de Biliard a Moldovei.