Membrii Centrului Internațional Antidrog au participat la Școala de Vară ”Tinerețea în contextul dialogului structurat cu tinerii”

Membrii CIA au participat în cadrul școlii de vară Tinerețea în contextul dialogului structurat cu tinerii” care s-a desfășurat în perioada 11 – 14 iunie  Romania-Baia Mare.

Proiectul a fost organizat de Ministerul Tineretului și Sportului din Romania și cofinanțat de Comisia Europeană.

  • Proiectul are drept scop reuniunea celor mai buni tineri reprezentanți ai ONG urilor, din toate județele din Romania dar și din Republica Moldova pentru a crea și a dezvolta un dialog mai bun între tineri.
  • Dezvoltarea competențelor de facilitare a proceselor pe dialog structurat;
  • Dezvoltarea competențelor de livrare a unui proces de învățare experiențială prin metode interactive;

În cadrul proiectului tinerii au participat la diverse traininguri, workshopuri unde au studiat aspecte legate de lgea cu privire la voluntariat, politici publice, învățarea experențială.

Memtrii CIA, participanți la acest proiect au menționat necesitatea dezvoltării unui dialog mai intens pe diverse teme legate de tineri din ambele state.

Deasemenea în cadrul proiectului Secretarul de Stat Andrei Popescu a menționat faptul că ONG urile puterinice, tinerii dornici de a schimba lucrurile, trebuie să devină mai insistenți în tot ceea ce fac doar astfel vor reuși să devină cu adevărați buni în ceea ce fac.