Podul De Cărți a ajuns din nou în Republica Moldova

Astăzi 18 octombreie împreună cu echipa Centrului Internațional Antidrog, am ajuns  în localitatea Boldurești, nu doar pentru a le vorbi elevilor despre necesitatea unui mod sănătos de viață, dar si pentru a dona cărțile pe care cetățenii romani le-au oferit gratuit cetățenilor din Republica Moldova prin itnermediul proiectului Podul De Cărți.

Datorită parteneriatului dintre Centrul Internațional Antidrog din Moldova și Dialogul Structurat cu Tinerii, Asociatia Studentilor si Elevilor Basarabeni din Romania sute de cărți au ajuns în biblioteca din Boldurești.

Cu o bucurie deosbită elevii, dar și profesorii din Gimnaziul de circumscripție din satul Boldurești raionul Nisporeni, aduc mulțumiri organizatorilor acestui proiect deosebit dar și tuturor romanilor care au donat cărți.

Pe această cale și echipa Centrului Internațional Antidrog din Moldova aduce sincere mulțumiri tuturor celor implicați în acest proiect minunat și sperăm foarte mult că tinerii din Moldova vor citi mai mult pe această cale.

img_20161018_101939 img_20161018_101917 img_20161018_101913